Food & Weight

Werkwijze en Tarieven

Werkwijze

Hieronder kun je lezen hoe ik te werk ga. Soms is een andere werkwijze efficiënter, ik ben flexibel en kan daarin met je meedenken. We plannen de werkwijze altijd in overleg en op een tijdstip dat het goed in je agenda past. 

Telefonische Kennismaking (10 min)

Bij het telefonisch kennismakingsgesprek brengen we in kaart wat jouw specifieke hulpvraag is en wat jouw doelen zijn . Tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek leg ik jou uit wat mijn manier van werken is en hoe ik denk jou te kunnen helpen. Als we naar aanleiding van het telefonisch kennismakingsgesprek besluiten dat ik iets voor jou kan betekenen maken we een afspraak voor een intake gesprek. Per email ontvang je van mij een eetdagboek om alles in te noteren wat je per dag eet en drinkt gedurende een periode van 4 dagen. Het eetdagboek ontvang ik graag per e-mail retour voordat het intake gesprek plaats vindt.

Intake gesprek (60 min) incl meten en wegen

Tijdens het intake gesprek vullen we een vragenlijst in en nemen we het ingevulde eetdagboek door. Hier kan ik veel informatie uit halen die ik gebruik voor het verdere traject. Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw leefstijl, hierdoor kan ik mijn adviezen geheel op jou afstemmen. We zullen bespreken welk hulptraject we gaan starten om jouw doel te bereiken. Tevens zullen we een meet- en weegmoment hebben om de startwaarden te bepalen.

Vervolg consulten (30 min)

Bij de volgende afspraak zal ik het eetdagboek bestudeerd hebben en zal ik een op maat gemaakt voorbeeld menu overhandigen. Afhankelijk van voor welk pakket gekozen is zullen we verdere vervolg consulten inplannen. Bij de vervolg consulten zullen we per keer de voortgang bespreken en daarnaast zal ik ook wegen en meten. Ook bespreken we wat er goed gaat en wat er verbeterd of veranderd kan worden. Tijdens de volgende consulten gaan we aan de slag met deze punten.

Afsluitend consult (60 min)

Tijdens het afsluitend consult bespreken we of de gestelde doelen zijn bereikt. En we hebben een laatste weegmoment. We bespreken hoe je alleen verder kunt en dat jij nu zelf alle kennis en vaardigheden hebt om een gezond gewicht te bereiken en/of te behouden. Graag verneem ik van jou wat jouw ervaring was tijdens mijn begeleiding.

TARIEVEN

Tarieven

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW, voorbereidingstijd en verslaglegging. U bent van harte welkom in mijn praktijk in Hillegom maar ik kan ook bij u thuis of op een andere gewenste locatie afspreken. 

Ik ben lid van de BGN , de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. De zorgverzekeraars vergoeden steeds vaker (een deel van) de begeleiding door een BGN-Gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Kijk hier voor meer informatie. 

 

Individuele begeleiding en gezinsbegeleiding

Een telefonische kennismaking van ongeveer 10 minuten is altijd gratis. Een intakegesprek duurt 60 minuten per persoon

Een vervolgconsult duurt 30 minuten per persoon bij individueel consult.

Strippenkaart vervolgconsulten

Een vervolgconsult duurt 30 minuten per persoon. Het is mogelijk om een strippenkaart te kopen tegen een gereduceerd tarief.​

Consult met meerdere personen

De prijzen en tijden zijn per persoon, per consult. Let op: Het intake gesprek en een vervolgconsult bij meerdere personen en/of gezinnen is afhankelijk van het aantal personen dat ik mag ontvangen volgens de corona richtlijnen van het RIVM.

PAKKETTEN

Pakketten

Cliënten krijgen korting omdat vooraf in 1 keer wordt betaald. Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW, voorbereidingstijd en verslaglegging. 

 • Telefonisch kennismakingsgesprek
 • Intake + anamnese (60 minuten)
 • Meten=weten (10-15 minuten)
 • Voedingsadvies (60 minuten)
 • Telefonisch kennismakingsgesprek
 • Intake + anamnese (60 minuten)
 • Meten=weten (10-15 minuten)
 • Voedingsadvies (60 minuten)
 • 4 vervolgconsulten (4×30 minuten)
 • Afsluitend consult (60 minuten)
 • Telefonisch kennismakingsgesprek
 • Intake + anamnese (60 minuten)
 • Meten=weten (10-15 minuten)
 • Voedingsadvies (60 minuten)
 • 8 vervolgconsulten (8×30 minuten)
 • Afsluitend consult (60 minuten)
 • Telefonisch kennismakingsgesprek
 • Intake + anamnese (60 minuten)
 • Meten=weten (10-15 minuten)
 • Voedingsadvies (60 minuten)
 • 10 vervolgconsulten (10×30 minuten)
 • Afsluitend consult (60 minuten)

MAATWERKPROGRAMMA VOOR BEGELEIDING VAN KINDEREN

Maatwerkprogramma voor begeleiding van kinderen

Ik geef je advies en help je bij al jouw twijfels en vragen over gezonde voeding voor jouw kind. Ik geef je praktische tips zodat je concreet aan de slag kunt met een aantal eenvoudige aanpassingen. Zo kan ik jou helpen om je kind(eren) gezonder te laten eten en drinken.

GROEPVOORLICHTING OVER GEZONDE VOEDING

Groepsvoorlichting over gezonde voeding

Tijdens deze workshop geef ik je praktische tips en advies over gezonde voeding. Deze workshop duurt 60 minuten. De groepsgrootte is minimaal  4 en maximaal 8 personen). 

Op alle tarieven zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing. 

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

BGN EN VERGOEDINGEN ZORGVERZEKERING

BGN en vergoedingen zorgverzekering

Je kunt zonder verwijzing van de huisarts naar een gewichtsconsulent.

Ik ben lid van de BGN , de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

De zorgverzekeraars vergoeden steeds vaker (een deel van) de begeleiding door een BGN-Gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering.

De voorwaarden staan in de polis van de zorgverzekeraar, en op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland: www.gewichtsconsulenten.nl

Contact opnemen

Food & Weight

Pieter van Eijckheem 43

2182 ZV Hillegom 

kvk Den Haag 50615319

Scroll naar boven